söndag 22 maj 2011

ny bas till pastasås

hej
har varit lite seg på matlagningen denna vecka mkt beroende på att jag har lite ont om pengar såhär veckan innan lön o då inte kan hitta på allt för roliga recept. mkt pasta blir det som vanligt.
men en ny bas för pastasås har jag hittat, Philadelphiaost.
bara att bland med lite mjölk o vispa ut till en slätsås o hälla på pastan.
o fördelen med denna till skilland från crème fraiche är att det finns hur många olika smaker som helst.
så kan man addera vilka grönsaker man vill o voila så har man en trevlig lunchlåda till jobbet.

vill även slänga in att de nya juicerna från Proviva med mera juice känsla är riktigt goda.
har provat apelsin/blodapelsin/blodgrapefrukt den var riktigt smarrig, dock vill jag få tag i apelsin/passionsfrukt men den verkar vara stor säljare för den tar alltid slut på jobbet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar